Zorg & LEGO® ontmoeten elkaar op Zorg & ICT beurs

Betrokken met de zorg? En heeft u nog agendaruimte vrij op donderdag 7 april aanstaande? Ik nodig u van harte uit om aanwezig te zijn bij een inspirerende sessie tijdens de beurs Zorg & ICT in de Jaarbeurs in Utrecht.

Jasper-en-maartenSamen met mijn collega Jasper Coppes, neem ik u mee mee langs de kansen die LEGO® biedt voor de zorgsector. Met de LEGO® SERIOUS PLAY® methodiek dagen wij u uit om aan de hand van de gekleurde Deense bouwstenen te bouwen aan een werkbare toekomstvisie die de kwaliteit van leven verhoogt. LEGO® en techniek zijn zeer vormbare producten. Wij geloven geloven niet in één technische oplossing. We gaan in gesprek over de échte wensen aan technologie. Door anders te kijken naar techniek en de focus te leggen op kwaliteit van leven komen wij met creatieve oplossingen die meerwaarde bieden.

In de aansluitende workshop krijgt u de mogelijkheid om als deelnemer zelf aan de slag te gaan met LEGO®. Geef je visie fysiek vorm en deel dit met de andere deelnemers. Dit geeft jou en de andere bezoekers een duidelijk beeld van de totstandkoming van een ambitieuze én realistische visie.

Graag tot ziens!
Maarten van der Boon en Jasper Coppes

 

Tijd: donderdag 7 april 2016 | Tijd 11:15 – 12:15
Locatie: Zorg & ICT, Jaarbeurs Theater 4
Sprekers duopresentatie:
– Maarten van der Boon, Manager R&D en Innovatie, Leertouwer b.v.
Jasper Coppes, Themaspecialist Zorg & Technologie, Leertouwer b.v.
Organisator: Zorg & ICT
Karakter: Gratis toegang via Leertouwer b.v. direct inschrijven of aanmelden

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

(Spamcheck Enabled)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.