Zoals u wellicht weet, werk ik bij technisch dienstverlener Leertouwer in Barneveld. Dagelijks ben ik – vanuit R&D en Innovatie – samen met collega’s actief in verschillende ontwikkelingen. Eén van de eerste projecten was op gebied van zorg. Een ontwikkeling met de naam Conview Care. Ons doel was – en is nog steeds – om zorg en technologie op een andere, vernieuwende manier bij elkaar te brengen. Om zo een bijdrage van betekenis te leveren aan “kwaliteit van leven”.

De praktijkervaringen
In Elspeet heeft Norschoten onlangs een kleinschalige verpleegomgeving geopend. De zorginstelling maakt voor haar zorg ook hier gebruik van Conview Care. De slimme oplossing die positief bijdraagt aan het het welzijn van cliënten en het zorgproces. En dat door een juiste mix van ondersteunende technologieën.

 

Andere ervaringen uit de zorg
Tijdens de Nationale Conferentie GebouwAutomatisering deelt Zorgcentrum Savelberg de beweegredenen om binnen hun zorg en gebouwautomatisering Conview Care in te zetten. En in de recente uitgave van Bouw & Uitvoering leest u de beweegredenen van Sint Jan de Deo.

Slimme technologie draagt bij
Ik ben ervan overtuigd dat doordachte technologie bijdraagt aan het doel waarvoor het ingezet wordt. Techniek is generiek, de toepassing maakt het specifiek. Wilt u daarover een met mij van gedachte wisselen? Maak een afspraak, dan zorg ik voor de koffie.

NB: Wilt u de Nationale Conferentie GebouwAutomatisering bijwonen?
Vul onderstaand formulier in en u ontvangt van mij een toegangscode voor vrije toegang.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

(Spamcheck Enabled)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.