Het nieuwe studiejaar is weer gestart. Ook dit jaar mag ik twee gastcolleges verzorgen voor de opleiding Management in de Zorg aan de Hogeschool Utrecht in Amersfoort. Het geven van gastcolleges is leuk om te doen. Enerzijds om het feit dat je kennis overdraagt waarmee studenten weer verder mee kunnen in hun ontwikkeling. Anderzijds omdat het jezelf ook veel informatie geeft over de manier waarop een nieuwe generatie vakmensen kijkt naar de ontwikkelingen om ons heen. Het geven van gastcolleges maakt iedereen een beetje wijzer!

  • 8 september 2015
    Gastcollege Innovatie Ondernemen

De passie achter innovatief ondernemen
Hét toverwoord van nu is innoveren. Je doet gewoonweg niet mee als je dit niet kan, lijkt de maatschappij te zeggen. Maar is dit zo en wat is innoveren eigenlijk? Waar ligt de verbinding met ondernemen? Hoe zit het met het echte(?) verhaal áchter innovatie? Ik neem jullie mee in de wereld van innovatie, zorg en technologie. En dat vanuit het kruispunt business development, marketing en gedrag. Een prikkelend gastcollege met een vleugje techniek.

Tijd: dinsdag 8 september 2015, 11.30 – 13.30 uur
Locatie: Amersfoort
Organisator: Hogeschool Utrecht, Management In de Zorg
Karakter: alleen voor 2e jaars studenten opleiding

  • 5 oktober 2015
    Gastcollege Zorg & Technologie

Een introductie in het vakgebied. Wat gebeurt er rond Zorg & Technologie? Welke ontwikkelingen zijn er, hoe zit het met botsende processen en hoe ver gaat de techniek. Samen op ontdekkingsreis in de veranderende wereld van zorg en technologie.

Tijd: maandag 5 oktober 2015, 10.00 – 12.00 uur
Locatie: Amersfoort
Organisator: Hogeschool Utrecht, Management In de Zorg
Karakter: alleen voor 1e jaars studenten opleiding

Naast deze twee college’s spreek ik binnenkort ook op de werkconferentie Build Up Skills Nederland en op de beurs Elektrotechniek 2015. Lees hier de volledige agenda.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

(Spamcheck Enabled)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.