Op 23 mei 2019 was de Van Nelle Fabriek in Rotterdam de ontmoetingsplek voor professionals die hun kennis deelden over nieuwe en bestaande slimme oplossingen, succesvolle implementaties en samenwerken binnen een gemeente over de verschillende domeinen. Door de inspirerende workshops werden bezoekers uitgedaagd zelf vervolgstappen te zetten, kennis te verspreiden en slimme samenwerkingen aan te gaan. Alles was gericht op het doel de kwaliteit van leven voor ouderen thuis te verbeteren en eenzaamheid te doorbreken. Het congres ging uit van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Modereren van 3 workshops
Tijdens het congres verzorgde samenwerkende partijen drie workshops rond het congresthema. Aan mij was de eer om vanuit KIEN Innovatiemeesters deze workshops als moderator te begeleiden. In mijn introductie van de verschillende workshops maakte ik steeds de verbinding tussen de ontwikkelingen binnen technologie en het voorliggende workshoponderwerp.

Informatieve workshops over Slimmer Thuis
Per workshop heb ik een korte samenvatting geschreven onder een aparte blog. Bij elke blog treft u ook de presentatie hand-out aan van de betreffende workshop.

Workshop 1:
“Slimmer Thuis: Langer Zelfstandig Thuis Wonen, Comfortabel Wonen, Smart Home – Wat zijn de verschillen?” (publicatiedatum: 5-6-2019)

Workshop 2:
“Slimmer Thuis: Toepassing van technologie in nieuwbouwhuizen.” (publicatiedatum: 6-6-2019)

Workshop 3:
“Slimmer Thuis: Langer zelfstandig thuis wonen in een huurwoning.” (publicatiedatum: 7-6-2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

(Spamcheck Enabled)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.