“Maarten is een inspirerend spreker die uitstekend in staat is om studenten te enthousiasmeren voor technologie in de zorg en alles wat hierbij komt kijken. Mede door zijn gastcolleges en rondleidingen bij Technologie Thuis Nu (OTIB) kiezen veel studenten een technologie-gerelateerde stage. Als ‘critical friend’ denkt hij actief mee over de rol die technologie binnen de opleiding Management in de zorg een plaats heeft. Goud waard!”

David Sterk – Lecturer Health Care Management at Hogeschool Utrecht

 

“Watt verbindt: zonder data geen Smart Grids!” is de titel van de bijeenkomst die WattConnects organiseerde op 30 april 2015. Doel was om verschillende partijen bijeen te brengen die “rondom de energiemeter” opereren op het gebied van energie data. We hebben Maarten gevraagd om het perspectief van de prosument en technische dienstverlener. Maarten hield een inspirerend betoog en kwam met prikkelende stellingen, die hij vervolgens prima verdedigde. Maarten, bedankt voor je bijdrage!”

Rik Verstijnen – Kwartiermaker KeyStone Smart Energy

 

“Met nieuwe hulpmiddelen bestaande inzichten toetsen en verbeteren.
Dat was de doelstelling van de nu drie jaar bestaande Brancheorganisatie Gebouwautomatisering tijdens de jaarlijkse strategiesessie in augustus 2014.
Het Business Model Canvas was ons bekend, maar voor het praktisch toepassen is een expert nodig die bovendien een strategie-sessie kan modereren.
Maarten van der Boon beheerst beide kwaliteiten heeft daarmee een zeer waardevolle bijdrage geleverd aan onze brancheorganisatie.”

Jan Kerdèl – Sr. Consultant and Owner at Kerdèl Business Development

 

“Tijdens de Nationale Conferentie Gebouw Automatisering heeft Maarten de rol van dagvoorzitter op zich genomen en daarmee een belangrijke bijdrage geleverd en de conferentie naar een kwalitatief hoger niveau getrokken. Maarten is professioneel, ontzettend creatief en betrokken, ook in de gehele voorbereiding naar de dag toe. Met verrassende creatieve uitspattingen heeft hij luchtige energizers ingebouwd, constant links gezocht naar het thema van de dag, het doel van de conferentie niet uit het oog verloren en tegelijkertijd de aanwezigen betrokken. Professionele omgang met sprekers én bezoekers, flexibel en heel prettig in omgang. Heel mooi om te zien hoe Maarten in zijn element is in zijn rol, dat enthousiasme draagt hij over. Niet voor niets hebben bezoekers in de enquête expliciet het commentaar ‘complimenten voor de dagvoorzitter’ en ‘leuke host’ gegeven. Volledig mee eens, Maarten heel erg bedankt!”

 Emmar Sinnige – Project Manager FHI

 

“Maarten heeft het dagvoorzitterschap van een serie ondernemersbijeenkomsten van onze vereniging op uitstekende wijze verzorgd. Hij weet het publiek op een energieke en speelse manier bij de dag te betrekken en geeft hen en de sprekers de aandacht die zij verdienen. Om de doelstellingen van de bijeenkomst te behalen, is Maarten meer dan graag betrokken bij de voorbereiding van het programma. Zonder het doel uit het oog te verliezen heeft hij de flexibiliteit om van de oorspronkelijke aanpak af te wijken als de situatie daar om vraagt. Hij regisseert de bijeenkomst tot een succes, zonder zelf de hoofdrol op te eisen. Kortom, Maarten is een professionele dagvoorzitter die ik iedereen van harte aanbeveel!”

Marjolein Ruijgrok – Vakgroepmanager Uneto-VNI

 

“Maarten van der Boon heeft bij ons aan de Hogeschool Zuyd (Heerlen) een presentatie gegeven over netwerken. De presentatie was zeer informatief en op een leuke manier uitgelegd. Dat ‘eitje’ vergeet ik niet snel meer. Bedankt voor de tips & tricks.”

Remco Hannen – student ZUYD hogeschool Elektrotechniek

 

“Maarten is een begenadigd spreker. Tijdens zijn lezing over netwerken bij ons op Zuyd Hogeschool wist hij het publiek te boeien en op een vrolijke manier te voorzien van relevante informatie. Achteraf heb ik vele positieve reacties gehoord van de studenten maar ook van bezoekende vertegenwoordigers van bedrijven waar we veel contact mee hebben. Als je een goed verzorgde prettige maar vooral ook humorvolle presentatie zoekt op het vakgebied netwerken, domotica, etc dan is Maarten je man.”

Rob van Loevezijn – internship coordinator, Zuyd University 

 

“Maarten van der Boon heeft als deskundige op het gebied van de toepassing van sociale media in je bedrijf een mooie bijdrage geleverd aan het ISSO najaarsoverleg 2012. Zijn enthousiasme helpt om je bewust te maken van de mogelijkheden die SoMe bieden in een bedrijfsomgeving, en ook welke keuzes je kunt en moet maken. Hij weet zijn ervaringen goed over te brengen op het publiek, ondersteund met een mooi presentatie.”

Rob van Bergen – directeur ISSO

 

“Gisteren de presentatie van Maarten bij de Najaarsbijeenkomst van ISSO in Rotterdam bijgewoond. Een uitstekende presentatie over de toepassing van social media in onze branche. Een voorbeeld voor de gehele branche. Dit is de vernieuwing die onze klanten wensen. Dank voor de inspirerende presentatie.”

Joep van der Velden – Landelijk manager M&R, Kropman Installatietechniek 

 

“Maarten heeft samen met zijn collega Jasper Coppes een enorm boeiende en inspirerende studiedag voor docenten Gezondheidszorg vormgegeven over domotica. Op een zeer gedreven manier heeft Maarten ons kennis laten maken met de wereld van domotica. Samen hebben we nagedacht over de mogelijkheden om domotica een plek te geven in het onderwijs. Wij werden er enthousiast van en gaan hier zeker wat mee doen!”

Willemien Westerink – docent verpleegkunde, Hoornbeeck College Apeldoorn

One thought on “Referenties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

(Spamcheck Enabled)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.