Mijn blog gaat gaat over de installatiebranche. Maar dan vanuit het perspectief communicatie en marketing. Over onderwerpen zoals visie, strategie, business development, innovatie, samenwerken, ketenintegratie, bouwprocessen en techniek. En over zorg, connectiviteit (domotica en ICT) en duurzaamheid, onderwerpen die mijn bijzondere interesse hebben.

De installatiebranche is volop in beweging. Energie, veiligheid en zelfstandigheid staan in de top van maatschappelijke vraagstukken. Technologie daarin is onmisbaar. Duizenden zijn hier dagelijks mee bezig. Het schets de wereld waarin ik mij dagelijks beweeg. Waarover ik graag presenteer, schrijf en spreek. Verbonden aan mijn vak business development, communicatie en marketing. Met een passionele gedrevenheid.

 

Mijn blog gaat over business development, communicatie en marketing in de installatiebranche. En over domotica.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

(Spamcheck Enabled)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.