Afspraak,contact,gesprek

Maarten van der Boon

Maak kennis met Novitek by Maarten van der Boon
Vanuit Novitek help ik voornamelijk technische bedrijven in de installatie- en ICT-sector met organisatiestrategie, innovatie en communicatie. Mijn jarenlange ervaring in de installatiesector komt hierin goed van pas. Wat mij drijft? Dat leest u in dit interview. 

Ook actief in de zorg
Naast technische bedrijven ondersteun ik ook zorgorganisaties in vraagstukken waar (zorg)technologie of zorgdomotica een rol spelen.  Op dit specifieke terrein heb ik de nodige expertise opgebouwd. Kennis die ik regelmatig deel via lezingen, columns en gastcolleges.

In verbinding
Onder andere via mijn werkzaamheden voor Stichting KIEN / KIEN Innovatiemeesters heb ik direct contact met een groot netwerk. Deze stichting heeft tot doel wetenschap en markt met elkaar te verbinden, om hieruit succesvolle marktontwikkelingen en -kansen te creëren. Projecten waarin ik actief ben zijn: Health Tech Yard, De Kennisvragenbank en Brainport Smart District.

Kernwaarden: persoonlijk – inspirerend – betrokken – resultaat
Mijn energie en kracht liggen in het inspireren, motiveren en organiseren van mensen en ideeën. Ik vertrouw op mijn gevoel en intuïtie en geloof in persoonlijk eigenaarschap. Op grond hiervan durf ik ook mijn keuzes te maken en deze te onderbouwen. Creatief, betrokken en loyaal met een dienende leiderschapsstijl. Op grond van mijn kennis en ervaring steek ik ook graag zelf de handen uit de mouwen en werk ik graag mee aan resultaatgerichte antwoorden. Antwoorden én uitwerkingen die resultaat brengen in samenwerken, (werk)plezier en omzet/marge.

Novitek, beweging in innovatie
Novitek is een samentrekking van de twee woorden ‘Novigo’ en ‘Teknologio’. Het is Esparanto voor de Nederlandse woorden ‘Innovatie’ en ‘Technologie’. Met de naam Novitek verwijs ik naar de techniek (of kunst) tot innovatie en op de concrete innovaties in de technologiesector.

Beweging in innovatie
Het gaat bij innovatie om het begrijpen en verbinden van mensen (gedrag), organisatie (ontwikkelingen bedrijf & markt) en middelen (processen & technologie). Vanuit Novitek heb ik het doel bedrijven en organisaties te helpen met innovatie(s) en innovatieprocessen waarin techniek of technologie een belangrijke rol spelen. Vanuit de driehoek: strategie – innovatie – communicatie lever ik een bijdrage aan succesvolle propositie- en conceptontwikkelingen. Hiervoor gebruik ik onder andere de LEGO® SERIOUS PLAY® Methode.

In ontwikkeling
Novitek is een bedrijf in ontwikkeling. De komende tijd werk ik aan de verdere opzet van het bedrijf. Het is voor mij een energieke reis. Heeft u een ‘tussenstop’ waaraan ik een bijdrage kan leveren? Bel mij voor een afspraak op 0655 343 913.

Novitek is aangesloten bij 

Gastlessen zo geregeld

Het bedrijf staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (Amersfoort) onder dossiernummer: 69755434. Download en lees hier de Algemene voorwaarden van Novitek (februari, 2018)