Novitek is een samentrekking van de twee woorden ‘Novigo’ en ‘Teknologio’. Het is Esparanto voor de Nederlandse woorden ‘Innovatie’ en ‘Technologie’. Met de naam Novitek verwijs ik naar de techniek (of kunst) tot innovatie en op de concrete innovaties in de technologiesector.

Beweging in innovatie
Het gaat bij innovatie om het begrijpen en verbinden van mensen (gedrag), organisatie (ontwikkelingen bedrijf & markt) en middelen (processen & technologie). Vanuit Novitek heb ik het doel bedrijven en organisaties te helpen met innovatie(s) en innovatieprocessen waarin techniek of technologie een belangrijke rol spelen. Vanuit de driehoek: Gecertificeert facilitator LEGO SERIOUS PLAY Methode - Maarten van der Boonstrategie – innovatie – communicatie lever ik een bijdrage aan succesvolle propositie- en conceptontwikkelingen. Hiervoor gebruik ik onder andere de LEGO® SERIOUS PLAY® Methode.

Naast het dit concrete helpen blijf ik mijn bevindingen, kennis en kunde als spreker, columnist, dagvoorzitter of gastdocent delen.

Kernwaarden: persoonlijk – inspirerend – betrokken – resultaat
Vanuit het begrijpen en verbinden, neem ik mensen graag mee in mijn visie op ontwikkelingen in de technologie. De techniek boeit mij. Vanuit mijn jarenlange ervaring in de technische sector versta, begrijp en spreek ik de techno-taal.

Mijn energie en kracht liggen in het inspireren, motiveren en organiseren van mensen en ideeën. Ik vertrouw op mijn gevoel en intuïtie en geloof in persoonlijk eigenaarschap. Op grond hiervan durf ik ook mijn keuzes te maken en deze te onderbouwen. Creatief, betrokken en loyaal met een dienende leiderschapsstijl. Op grond van mijn kennis en ervaring steek ik ook graag zelf de handen uit de mouwen en werk ik graag aan resultaatgerichte antwoorden. Antwoorden én uitwerkingen die resultaat brengen in samenwerken, (werk)plezier en omzet/marge.

In ontwikkeling
Novitek is een bedrijf in ontwikkeling. De komende tijd werk ik aan de verdere opzet van het bedrijf, waaronder een eigen website. Het is voor mij een energieke reis. Heeft u een ‘tussenstop’ waaraan ik een bijdrage kan leveren? Bel mij voor een afspraak op 0655 343 913. Novitek staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (Amersfoort) onder dossiernummer: 69755434. Download en lees hier de Algemene voorwaarden van Novitek (februari, 2018)

Novitek is aangesloten bij 

Gastlessen zo geregeld