spreker,columnist,dagvoorzitter,

Mijn ruimte werkervaring in de wereld van techniek maakt van mij geen techneut. Maar wel iemand die de taal van techniek begrijpt en kan plaatsen. Innovatie en communicatie zijn in het werkveld van bouw- en installatietechniek onderschat. Gelukkig komt daarin verandering en gaan technische bedrijven steeds meer het belang zien. Als spreker, columnist of gastdocent deel ik hierover mijn bevindingen, kennis en kunde. En als innovator of communicatiespecialist help ik bedrijven in hun vraagstukken over missie, visie, strategie en organisatie. Hiervoor maak ik onder andere gebruik van de LEGO® SERIOUS PLAY® Methode, waarin ik gecertificeerd facilitator ben.

Persoonlijk paspoort
In 2018 ben ik gestart met Novitek. Ruim 22 jaar heb ik mijn ervaring opgebouwd in de installatiesector. Onder andere als manager R&D en Innovatie en lid van het managementteam bij Leertouwer b.v. Mijn carrière ben ik gestart in verschillende functies, waaronder op het gebied van commercie, communicatie en marketing. Naast mijn werk bij dit familiebedrijf, droeg ik mijn steentje bij aan de branchevereniging Techniek Nederland* en Branchevereniging GebouwAutomatisering (BGA). Bij Techniek Nederland* vervulde ik een aantal bestuursfuncties, zoals voorzitter van de Vakgroep Domotica-ICT (Do-IT) en was ik lid van het Algemeen Bestuur. Bij BGA ben ik actief in de werkgroep marketing.

Bekijk mijn LinkedIn-profiel voor een verder overzicht van mijn ervaring, kennis en competenties.

*Techniek Nederland: voorheen Uneto-VNI

Een klein beetje privé
Samen met mijn vrouw en drie kinderen wonen we op een fijne plek in Barneveld. Mijn ‘roots’ liggen in de prachtige kustplaats Katwijk aan Zee, waar ik op 2 september 1973 voor het eerst de frisse zeelucht inademde. Inmiddels betitel ik mijzelf als Barnevelder. Maatschappelijk actief betrokken, liefhebber van muziek (luisteren en doen) en frequent squasher.

Ik ben geen techneut maar wel iemand die de taal van techniek begrijpt en kan plaatsen. Ervaringen die ik graag deel. Als spreker, columnist of in een gastcollege.

3 thoughts on “Maarten van der Boon

 1. Alweer een hoogtepunt voor ons gisteren in de Oude Kerk.Vorig jaar was geweldig en je hebt ons ook dit jaar weer veel gegeven. Heel hartelijk bedankt en verder alle goeds gewenst en wie weet tot 2018.
  Hartelijke Groet,
  Henk Ophelders
  Ede

 2. Bedankt voor de geweldige zang gisteren in de Oude Kerk.Wij waren (en zijn nog) ontroerd door deze bizondere bijeenkomst. Vaker doen indien mogelijk. Bedankt Maarten en hopelijk weer tot volgend jaar. DV zijn we er dan zeker weer bij.Een lichtpunt in deze roerige tijd.
  Bedankt en hartelijke groet.
  Henk Ophelders
  Ede

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

(Spamcheck Enabled)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.