LEGO® SERIOUS PLAY® verbindt STEM en Novitek

STEM Industrial Marketing Centre en Novitek hebben de handen ineengeslagen. Tijdens een speciale bijeenkomst Workshop4Result met leden en belangstellenden wordt woensdagmiddag 5 september met behulp van de LEGO® SERIOUS PLAY® methode nagedacht over de toekomst van techniek en marketing voor bedrijven in de maakindustrie.

LEGO SERIOUS PLAY (LSP) methode
De inbreng van de LSP-methode wordt gedaan door Maarten van der Boon van Novitek. Maarten is een gerectificeerd gecertificeerd facilitator in deze methode, zowel voor de basics (strategie, teams en coaching) als in de toepassing met het bekende Business Canvas Model.

Toekomst verkennen
STEM managing partner Willem de Vries: “Samen met leden van STEM Association en mensen die interesse hebben in het vakgebied, kijk ik graag naar de toekomst van marketing in de industriële omgeving. De LSP-methode zie ik hierin bij uitstek als instrument om ideeën en visies aan elkaar kenbaar te maken en te delen. Wellicht dat uit deze eerste sessie iets ontstaat waardoor de LSP-methode een plek krijgt in de kennisoverdracht waarvoor wij staan”.

Ook Maarten van der Boon is enthousiast: “Ik ken de organisatie STEM al lang. Marketing en communicatie zijn in de technische branches altijd wat ondergeschoven geweest. Gelukkig gaat dit steeds beter, al is er nog een wereld te winnen. Ik vindt het meer dan leuk dat STEM de LSP-methode inzet om over de toekomst na te denken. Ik weet zeker dat de ervaringen positief gaan zijn”.

Meedoen of meer informatie?
Interesse in deelname aan deze Workshop4Result? Klik dan hier voor het aanmeldformulier. Deelname is zonder kosten want jouw input is al een bijdrage aan de ontwikkeling van het vakgebied. Wil je meer informatie over STEM Industrial Marketing Centra en haar dienstverlening.? Kijk dan op www.stem-imc.com of neem contact op met Willem de Vries (06 204 275 84).

Maarten van der Boon (06 55 343 913). beantwoordt graag je vragen over de LSP Methode of over de diensten van Novitek.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

(Spamcheck Enabled)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.