Tijdens de netwerkbijeenkomst van KNX Professionals (18 juni 2015, Utrecht) is door de organisatie gevraagd mijn kijk te delen op het thema: the internet of things. En dat vanuit mijn visie op technologie als ons nieuwe zesde zintuig. Dit naar aanleiding van de twee artikelen die ik hierover op mijn blog heb geschreven. Hieronder staat de presentatie met daaronder de links naar de beide artikelen. Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u met mij doorpraten? Neem contact met mij op.

 

De eerder geschreven blogs hierover zijn:

– 18 mei 2015 / Technologie: ons nieuwe zesde zintuig (deel 2)

– 9 februari 2015 / Technologie: ons nieuwe zesde zintuig 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

(Spamcheck Enabled)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.