KIEN innovatiecongres 2016

Het jaarlijkse innovatiecongres van Stichting KIEN ligt achter ons. Er is weer veel aan informatie en kennis gedeeld onder de aanwezigen. De bijdrage van key-note spreker Martijn Aslander heeft indruk op mij gemaakt. De uitspraak “ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het kan” van managementgoeroe Pippi Langkous gaat mij bijblijven. En meer dan dat.

KIEN innovatiecongresHalverwege de dag mocht ik in een break-outsessie mijn visie over Augmented Reality (AR) delen aan een volle zaal toehoorders. Ik ben ervan overtuigd dat AR waarde gaat leveren aan en in de installatiesector. Tegelijkertijd ben ik van mening dat de komst van AR organisaties écht doet veranderen. Samen hebben we constructief gediscussieerd over verschillende stellingen.

Hieronder de presentatie – inclusief de stellingen – die ik gegeven heb. Wilt u op een stelling reageren? Dat kan in een reactie op deze blog of via Twitter of LinkedIn.

 

Brancheorganisatie UNETO-VNI heeft onder de noemer ‘Het nieuwe installeren’ een filmpje uitgebracht over Augmented Reality. Een deel hiervan heb ik gebruikt in mijn presentatie. Hier het hele filmpje:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

(Spamcheck Enabled)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.