“Ik wens u fijne feestdagen” Maarten van der Boon, Novitek

Even de tijd om deze post te schrijven. De meeste taken van mijn “dit-wil-ik-écht-nog-in-2018-doen-lijst” zijn gedaan. In de dagen die nog komen, volgen de overgebleven acties.

Bedankt
Ik kijk terug op een bewogen jaar. Begin februari in het diepe gesprongen en mijn avontuur in het ondernemerschap gestart. En dan ben je in een vingerknip zo in december beland. Een vliegende start mag ik gerust zeggen. Leuke opdrachten mogen doen voor een diversiteit aan opdrachtgevers in het bedrijfsleven, branche- en netwerkorganisaties en het onderwijs. Vanaf deze plaats wil ik al mijn opdrachtgevers bedanken voor het gestelde vertrouwen.

Samenwerken
Als startende ondernemer komt er veel op je af. Wanneer je niet oplet, verdrink je in de details. Gelukkig heb ik steeds een goede balans mogen vinden. Niet alles alleen willen doen. Blijven sparren met mede-ondernemers. Durven te vragen en zeker ook je ervaringen te delen. Samen kom je verder.

Vertrouwen
Met vertrouwen kijk in naar 2019. Ook dan blijf ik kennis delen en organisaties helpen in hun vraagstukken rond strategie, innovatie en communicatie. Natuurlijk blijft LEGO® SERIOUS PLAY®E daarin een belangrijk hulpmiddel.

Voor nu wens ik u vast fijne feestdagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

(Spamcheck Enabled)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.