socialmediaSociale media zijn niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Hoe ga je hier als bedrijf nu mee om? Wat doe je wanneer jouw mensen actief zijn op sociale media? Vrij hun gang laten gaan of verbieden? In deze 60 minuten durende basisworkshop geef ik u antwoord op veel vragen en deel ik mijn dagelijkse praktijk. Want inmiddels is wel duidelijk dat er diepere sociaal/maatschappelijke verandering gaande is. Het massaal gebruik van sociale media is de uiting hiervan.

Hoe sociale media past in bijvoorbeeld personeelswerving? Kijk en luister naar mijn visie hierop in deze opname van OTIB:

Doel van deze workshop
Bewustmaking van de impact van sociale media binnen het bedrijf en het geven van praktische handvatten voor beleid. De basisworkshop is eventueel uit te breiden met een praktisch ‘how to’-deel. In dit deel help ik deelnemers met het opzetten van hun eigen of bedrijfs Twitter, LinkedIn of andere sociale mediakanalen.

Voor wie?
Een workshop die zeker past in een een jaarvergadering van een winkeliers- of ondernemersvereniging, een rotary-vergadering of zakelijke bijeenkomst. Lees hier hoe kennisinstituut ISSO deze workshop heeft ervaren. Wilt u meer weten? Bel mij op 0655 343 913 ik sta u graag te woord. Onderstaand formulier insturen mag natuurlijk ook.