presenterenEn dan is het zover. Met het zweet in je handen begin je je verhaal. Je ziet de starende ogen van je publiek. Weer neem je je voor dat dit de laatste keer is. Herkenbaar? Wees gerust, presenteren kun je leren. Deze 45-60 minuten durende basisworkshop laat op een praktische wijze zien hoe je een “presentatie” voorbereid, opbouwt en geeft.

Doel van deze workshop
Het – op een laagdrempelige wijze – leren presenteren. Door deze workshop krijgt elke volgende presentatie een andere opzet en inhoud. Geen monologen of leesoefeningen meer!

Het is mogelijk de workshop met een ‘how to’-deel uit te breiden. In dit deel ga ik actief aan de gang met de deelnemers. Van ademhalingstechniek tot aan de openingszin.

Voor wie?
Deze workshop is afgestemd op personen die werkzaam zijn in technische branches of groepen. Een workshop die zeker past als HBO gastcollege (1e of 2e studiejaar), jaarvergadering of zakelijke bijeenkomst. Wilt u meer weten? Bel mij op 0655 343 913 ik sta u graag te woord. Onderstaand formulier insturen mag natuurlijk ook.