Duo-presentatie EnergieAmbassadeursTop 2014

Duo-presentatie EnergieAmbassadeursTop 2014Een luchtige, prikkelende presentatie als afsluiting van de EnergieAmbassadeursTop 2014. Dat was de vraag die vanuit de organisatie van deze dag aan ons gesteld werd. Samen met mijn collega Henry Lootens ging ik de uitdaging aan. Het resulteerde in een duo-presentatie waar we letterlijk uit onze comfortzone stapte. Het gebeurde allemaal in het nieuwe Stadskantoor van Utrecht, zaterdag 8 november 2014.

Vertel en ik vergeet
De titel van deze blog was ook de titel van onze bijdrage. Onze luisteraars waren zeer divers van achtergrond. Samen hadden ze al een energieke dag aan discussies en informatieverwerking achter de kiezen. Een slide-gedreven presentatie was voor ons geen optie. Dat is het overigens ook nooit! Maar wat dan wel?

Laat me zien en ik onthoud
We hebben de deelnemers aan de EnergieAmbassadeursTop meegenomen in “ons verhaal”. Aan hen een geheim verklapt wat ze vanaf nu overal mogen delen. Dat geheim uitgewerkt naar een luchtig opgezette bijdrage met in inhoudelijke boodschap. Laten zien dat er een verband ligt tussen (energie)techniek, functionaliteit en ons eigen menselijk gedrag.

Neem me mee en ik vertel door
Wat hierin onze groeizone was? De veranderingen in de energiewereld hebben we uitgebeeld via spinningbikes. Gingen uit de kleren en actief aan de slag. Samenwerken in energie. Aan een slim georganiseerde, duurzame en energieke wereld. Na afloop ontvingen we positieve, motiverende reacties. En er volgende leuke gesprekken. Publiek en organisatie waren enthousiast. En wij? Ook wij kijken terug op een leuke inbreng waarin we samen weer een nieuwe kant van presenteren ontdekt hebben.

De onderstaande foto’s zijn gemaakt door Karin Arends.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

(Spamcheck Enabled)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.