Spin for Life BarneveldDeze blog wijkt volledig af van de onderwerpen waarover ik normaal schrijf. Op zaterdag 22 maart ga ik samen met enkele collega’s een sportieve uitdaging aan: Spin for Life Barneveld. Minimaal 2 tot maximaal 4 uur intensief spinnen (fietsen) om geld in te zamelen voor Villa Joep. Dit is een stichting die zich actief inzet voor kinderen met neuroblastoomkanker. 

Energie voor een ander
Samen met zeven andere collega’s doe ik mee aan dit evenement. Momenteel zijn we volop aan het trainen. Iedere maandag staan we een uur lang in de spinpedalen. Met uw hulp ga ik een persoonlijke uitdaging aan: dit 22 maart keer 4 te doen. Energie voor een ander!

€ 1.200 sponsorgeld = 4 uur spinnen
Wilt u ons en mij helpen? Via deze weg vraag ik u om € 5,00 (…meer mag altijd ) over te maken op bankrekening NL34 RABO 0150377185 onder vermelding van ‘SFL2014 Barneveld – Maarten’. De bankrekening staat op naam van Leertouwer b.v.

spinningfietsGraag koppel ik uw ondersteuning aan een persoonlijke uitdaging. Wanneer ik vanuit mijn netwerk over de € 1.200,00 aan sponsorgeld ophaal, beloof ik plechtig voor de maximale 4 uur te gaan. Ik stel uw ondersteuning zeer op prijs. Heeft u vragen, stel ze mij gerust.

Ook meedoen?
Bent u zelf ook een actief spinner en spint u liever actief mee? Voor € 120 fiets u mee in ons team. Wij zorgen voor de fiets, het team en de PR. Maar bovenal een gezellige dag!

Spin for Life in Barneveld
Spin for Life is een landelijk evenement. In Barneveld wordt dit evenement georganiseerd door Sport- en Squashclub Do-it (www.sportclubdo-it.nl). Het event wordt 22 maart gehouden op het Raadhuisplein van Barneveld van 11.00 uur tot 15.00 uur. U kunt een bezoek dus gezellig combineren met een bezoek aan het veelzijdigste koopcentrum van midden Nederland. Wilt u meer lezen over Spin-for-Life Barneveld, bezoek de speciale actiewebsite.

 

One thought on “Energie voor een ander: Spin for Life

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

(Spamcheck Enabled)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.