Een persoonlijke eindejaarswens
De laatste dagen van 2017 glijden voorbij. Het einde van een jaar is veelal een tijd van samenzijn en gezelligheid. Van terug- en vooruitkijken. Voor velen ook een tijd van reflectie en het maken van keuzes of het stellen van goede voornemens. Voor mij in ieder geval wel. Wat is er het afgelopen jaar gebeurt? Wat heeft dat met mij gedaan en hoe kijk ik naar het nieuwe jaar wat voor mij ligt. Want; verleden heb je, toekomst moet je maken.

2017: jaar van verandering
Het afgelopen jaar is er veel gebeurt. Met ruim 25 blogs en artikelen heb ik mijn visies en kennis met u gedeeld. In diverse bijdragen op het podium en voor de klas heb ik dit ook ‘live’ mogen doen. Zowel het dagvoorzitter zijn, spreken, college geven als het schrijven, blijven leuk om te doen. De verschillende reacties die ontving waren voor mij steeds waardevol. Dank daarvoor. Het hoogtepunt in 2017 – laat ik het toch maar zo noemen – was mijn vertrek bij Leertouwer. Een onzekere tijd tegemoet. Desondanks voel ik mij het afgelopen jaar gezegend. Zowel privé als in het werk voel ik mij gesteund. Gezond, omringt door vrouw en kinderen. Collega’s en relaties. Vrienden. Ik kijk terug op een bijzonder 2017.

2018: het jaar van vernieuwing
Na mijn vertrek bij het familiebedrijf, heb ik de tijd gebruikt om na te denken over mijn beroepsmatige toekomst. Verschillende (leerzame) gesprekken zijn gevoerd en ook enkele sollicitaties gedaan. Tot op heden heeft dit helaas nog niet concreet geleid tot een nieuwe werkomgeving. In de periode groeit geleidelijk aan ook de gedachte naar het ondernemerschap. Met alle vragen die daarmee op je af komen. Op de drempel naar 2018 kies ik voor een combinatie van deze twee: een werkomgeving van 3 tot 4 werkdagen. Daarnaast een eigen onderneming waaruit ik diensten aanbied op gebied van onder andere LEGO® SERIOUS PLAY®, modereren (dagvoorzitter) en het spreken/schrijven. Plannen genoeg. Vertrouwen genoeg. De moed, wil en gedrevenheid is er.

Ik wens iedereen fijne kerstdagen. Een mooie jaarwisseling en een succesvol en bovenal gezond 2018.

Wilt u meekijken naar een nieuwe werkomgeving voor mij?
Vast bedankt hiervoor! Vanuit mijn achtergrond, expertise en ervaring zoek ik een managementfunctie op gebied van communicatie/marketing, R&D en Innovatie of organisatieontwikkeling. Allereerst kijk ik dan naar bedrijven die dienstverlenend staan rond de installatiesector (denk aan kennisorganisaties, fabrikanten, toeleveranciers of andere dienstbedrijven). Daarnaast kijk ik ook naar zorgorganisaties (denk dan aan beleid en aansturing van technologische zorginnovatie of zorgdomotica). Tot slot: connectie met techniek of technologie is voor mij geen pré in een nieuwe job. Veel belangrijker is het dat er in de nieuwe werkomgeving ruimte is voor mijn persoonlijkheid en competenties. Doorpraten op wat ik zoek? Een afspraak is zo gemaakt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

(Spamcheck Enabled)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.