Een nieuw stap in mijn carrière

Er zijn momenten waarop veranderingen in de openheid komen. In mijn persoonlijke situatie is dit nu zo’n moment. Ik sta aan de vooravond van een nieuw stap in mijn carrière.

Een nieuwe weg inslaan
René van der Boon (mijn broer en dga van Leertouwer) en ik zijn tot de conclusie gekomen dat mijn dienstverband bij het familiebedrijf stopt. De reden is een zakelijk verschil van inzicht over de invulling en snelheid van de strategie van Leertouwer. In goede overeenstemming is afgesproken dat ik Leertouwer per 1 oktober 2017 verlaat.

Het afsluiten van een periode
Vanuit een sterke betrokkenheid en met volle passie heb ik mij ingezet voor Leertouwer. Ik ben mijn broer erkentelijk voor de ontwikkelmogelijkheden. En voor de ruimte – zowel binnen als buiten het bedrijf – die hij mij in mijn carrière heeft gegeven. Het heeft mij mede gemaakt tot de persoon die ik nu ben. Het zakelijke verschil van inzicht heeft geen enkele invloed op onze familieband. Deze is sterker! Natuurlijk, nu  het zover is, zal het voor hem en mij en de directe familie meer dan ‘even wennen’ zijn.

Vertrouwen in de toekomst
Ik heb vertrouwen in de toekomst en oriënteer mij op mogelijkheden en kansen in het vervolg van mijn carrière. Bij voorkeur ligt deze in de lijn van een functie in de technologiesector. Daarnaast onderzoek ik ook mijn mogelijkheden binnen het hoger beroepsonderwijs en/of zelfstandig ondernemerschap. Vast en zeker staat voor mij dat in hetgeen wat op mijn pad komt innovatie centraal staat. En er ruimte is voor mijn talenten. Ik sta open voor uw suggesties of meedenken en ga graag een gesprek hierover met u aan.

Maarten van der Boon (links) en directeur-eigenaar René van der Boon (rechts)

<Publicatie over mijn vertrek op Leertouwer.nl>

2 thoughts on “Een nieuw stap in mijn carrière

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

(Spamcheck Enabled)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.