In onderstaand agenda leest u wanneer en waar ik een gastcollege of presentatie geef of als dagvoorzitter / moderator een bijdrage lever. Of u deze bij mag wonen geef ik aan onder de noemer ‘karakter’.
Vragen? Neem contact met mij op.

21 april 2019
Spreker “The empowerment of technology”

Samen nadenken over ‘De macht van technologie’. Ben jij er klaar voor? De wereld van technologie is volop in beweging met allerlei trends en innovaties. Welke technologische ontwikkelingen komen op ons af en zijn wij, of ben jij, daar klaar voor? Ik neem de studenten graag mee in mijn kijk op technologie. Het is niet alleen luisteren, want ik ga graag de discussie en het gesprek met de studenten aan via de internationale LEGO® SERIOUS PLAY® methode.

Tijd: dinsdag 21 april 2020, van 11.05 – 12.45 uur
Locatie: JFC, Barneveld
Organisator: Johannes Fontanus College, Academische Week
Karakter: voor studenten

10 maart 2020
Dagvoorzitter mini symposium Health Tech Yard

Tijd: dinsdag 10 maart 2020
Locatie: Empathische Woning, Campusterrein Arnhem
Organisator: TU/e – ZonMW
Karakter: op uitnodiging

5 februari 2020
Spreker “The empowerment of technology”

De wereld van technologie is volop in beweging met allerlei trends en innovaties. Er is een kanteling gaande, mede door de invloed van IoT en big data. Wat is deze kanteling en hoe raakt hij mensen en organisaties? Welke technologische ontwikkelingen komen op ons af en zijn wij daar klaar voor? Ik neem de studenten graag mee in mijn kijk op technologie. Vanuit verschillende ontwikkelingen leg ik verbanden tussen mens, functie en technologie en wijs ik op de kansen, maar ook de bedreigingen.

Tijd: woensdag 5 februari 2020, van 11.05 – 12.45 uur
Locatie: Groot Zonneoord, Ede
Organisator: The New Builders
Karakter: voor leden

28 januari 2020
Spreker “de kracht van technologie’ tijdens inspiratiemiddag Interduct

Welke ontwikkelingen zijn er in de technologie? Via welke stappen sluit je het best aan met een slim marktaanbod? Hoe bouw je aan een nieuw business model? Over deze vragen – en vast nog andere – geef ik een interactieve lezing.

Tijd: donderdag 30 januari 2020
Locatie: Ittervoort
Organisator: Interduct
Karakter: besloten

27 januari 2020
Dagvoorzitter leernetwerkbijeenkomst ZonMW

De leernetwerkbijeenkomst van het project RuimtevoorGezondheid van ZonMW. Vertegenwoordigers van 7 consortia deelen onderling hun projectvoortgang en ervaringen. Jeroen van Leuken van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport start met een inzicht hoe en welke plek het onderwerp GezondeLeefomgeving heeft in het beleid van de overheid. Zijn verhaal word opgevolgd door een gezamenlijke presentatie ‘Impressies van de corsortia’ van Astrid van den Broek (ZonMW), Ilse Storm en Hanneke Kruijze (RIVM). Het wordt een dag vol uitwisseling van kennis. Via thematafels, een wandeling, inspiratiesessies en een creatieve workshop.

Tijd: maandag 27 januari 2020
Locatie: Brandevoort, Helmond
Organisator: TU/e – ZonMW
Karakter: besloten

~~~~~~~~~~~~~~~~

 Archief agenda:

Jaar 2019

Jaar 2018

Jaar 2017

Jaar 2016

Jaar 2015

18 thoughts on “Agenda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

(Spamcheck Enabled)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.