succesvol 2014De laatste dag van het jaar gebruik ik niet om terug te blikken, maar om vooruit te kijken. Wordt 2014 het jaar van….

Integratie?
Een trend die al lang geleden is ingezet. Processen, diensten en producten die in toenemende mate verpakt worden in één concept. Concepten die technologisch steeds minder voor elkaar onderdoen, maar verschillen in de toepassing. De afstemming tussen geboden functionaliteit en de veeleisende eindgebruiker wordt steeds belangrijker. Integraal ontwerpen, ontwikkelen en realiseren zijn hierin sleutelwoorden. De systematiek om optimale resultaten te behalen in woon-,werk- en zorgdomotica. Wordt 2014 het jaar van nog verdergaande integratie?

Kwaliteit?
Wanneer het economisch tegenzit wordt er door opdrachtgevers al snel op de aanschaf-, realisatie- of bouwkosten gelet. Daar is meer dan eens geen plaats voor geïntegreerde gebouwtechnologie en –ICT. Een vreemde ontwikkeling, want iedereen weet dat slimme investeringen juist geld opleveren. En dat is toch waar het – juist in economisch moeilijke tijden – wel om draait? Kwaliteit! In advies, engineering, realisatie en onderhoud en beheer. Op proces, dienst én productniveau. Wordt 2014 een jaar waarin de gewenste kwaliteit wél in reële verhouding komt een juiste (aanbestedings)prijs?

Succes?
Binnen branchevereniging Uneto-VNI wordt de kwaliteitslat steeds hoger gelegd. Opleidingen, erkenningen en registers krijgen in toenemende mate voet aan de grond. Enerzijds om het kennis- en vaardigheidsniveau binnen de lidbedrijven te verbeteren en te verhogen. En anderzijds om u als eindgebruiker te voorzien in een keuzeaanbod van professionele kenners en doeners. Deze specialisten vindt u via www.uneto-vni.nl. Het staat u ook vrij mij te bellen om eens door te praten over uw ideeën. Het is aan u of van 2014 het jaar van succesvol samenwerken maakt!

2014: Het jaar van slimme samenwerkende technologie!
Een ding weet ik zeker: het jaar 2014 bestaat uit 365 dagen. En elke dag is voor u, mij en voor ons weer een dag 0m samen doordacht geïntegreerde en kwalitatief succesvolle domotica- en ICT-projecten te starten én te realiseren!

 

Ik wens u op deze laatste dag van 2013 vast een succesvol maar bovenal gezond 2014 toe.

2 thoughts on “2014: Het jaar van…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

(Spamcheck Enabled)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.